VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Stomatologie laser

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Tehnologia laser a inceput sa fie folosita in domeniul stomatologiei inca de la mijlocul anilor ’90 pentru a trata o serie de probleme ale dintilor, insa aceasta a inceput sa fie vazuta ca o solutie pentru tratamentele efectuate la noi in tara abia in ultimul deceniu.

Clinica 3D Dental se foloseste de aceasta tehnologie pentru a usura numeroase proceduri, iar pacientii sa se bucure de mai putin disconfort, dar si de o experienta generala mai placuta. Astfel, laserul este folosit ca o alternativa la:

  • Tratarea cariilor – laserul ajuta la indepartarea leziunilor carioase prezentate de un dinte si pregatirea acestuia pentru a fi obturat.
  • Tratarea afectiunilor gingivale – laserul poate fi foarte bun la indepartarea bacteriilor prezente la nivelul gingiilor, insa ajuta si la curatarea corespunzatoare a canalelor in timpul tratamentelor endodontice.
  • Biopsie – aceasta reprezinta indepartarea pe cale chirurgicala a unui fragment dintr-un tesut viu, insa laserul este ideal datorita faptului ca procedura poate fi efectuata fara a mai fi necesare instrumentele chirurgicale.
  • Albirea dentara – o solutie speciala ce se aplica la nivelul dintilor este utilizata in cadrul cabinetului stomatologic si se „activeaza” cu ajutorul unei lampi cu laser.

Avantajele laserului stomatologic

In unele situatii laserul produce mai putina durere, motiv pentru care nu mai este nevoie de anestezie, insa este o varianta foarte buna si pentru pacientii care se confrunta cu stari de anxietate din cauza frezelor traditionale folosite in acest domeniu.

De asemenea, pe durata tratamentelor efectuate la nivelul gingiilor, tesuturile sunt mai bine protejate, astfel ca nu se mai inflameaza si nici nu mai sangereaza, insa laserul poate ajuta si la salvarea unei cantitati mai mari de dinte atunci cand se trateaza cariile.

Dezavantaje                                               

Laserul utilizat in domeniul stomatologiei vine si cu cateva dezavantaje, precum faptul ca procedura nu poate fi folosita in cazul dintilor care au fost obturati deja, insa nici pentru a remedia cariile localizate interdentar.

De asemenea, in unele situatii, inca mai poate fi nevoie de freza obisnuita pentru a ajusta dintii restaurati pentru a oferi pacientilor mai mult confort. Un alt dezavantaj este ca, de regula, aceste tratamente sunt ceva mai costisitoare decat celelalte obisnuite, situatie datorata faptului ca dispozitivele laser sunt foarte scumpe.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil