Despre noi

25 de ani de medicină și inovație, peste 20.000 de pacienți mulțumiți de serviciile noastre, sute de mii de ore de muncă făcută cu suflet și profesionalism și trei clinici în zonele Nordului, Piața Alba Iulia și Tineretului.

Așa arată cel mai succint rezumat în cifre al sfertului de secol care a trecut din 1997, anul în care am decis să ducem stomatologia din cel mai mare oraș al României, la cel mai înalt nivel, atât din punct de vedere al calității serviciilor medicale, cât și al tehnologiilor de ultimă generație utilizate.

Acum, privim în urmă și ne amintim cu mândrie că am fost primii care am implementat tratamentele laser și am pus bazele conceptului de stomatologie digitală.

„Probabil că, dacă nu ar fi existat laserul, l-am fi inventat noi, la cât de dornici am fost să folosim tehnologiile de cel mai înalt nivel, considerând de la început că aceasta este viitorul stomatologiei. Permanent, investind în tehnologie, principalele scopuri au fost: creșterea gradului de precizie al actului medical, reducerea perioadelor de refacere, scăderea gradului de durere în timpul intervențiilor și a riscului de infecții postoperatorii. Am fost primii care am dovedit că este posibil ca un pacient să aibă dantură nouă în doar câteva ore. După mulți ani în care persoanele respective uitaseră cum este să zâmbească, au venit la noi dimineața, iar până seara si-au recuperat întreaga dantură”, rememorează Dr. Dana Caranovic, specialistul și sufletul 3D Dental.

Rețeaua noastră de clinici a fost de asemenea, printre pionierii utilizării microscopului dentar, o altă sursă care le furnizează medicilor o cantitate incredibilă de informații menite să reducă timpii de diagnostic și de intervenție, datorită posibilității de mărire a imaginii canalelor radiculare de până la 19 ori. Mai mult, această tehnologie permite rezolvarea unor cazuri complicate, pornind de la extracții, până la rezecții apicale sau depistarea unor microfisuri sau fracturi pe lungimea dintelui.

Cea mai nouă investiție 3D Dental duce, însă clinicile noastre într-o nouă etapă de dezvoltare: tehnologia Cad-Cam, cu ajutorul căreia dinții noi sunt confecționați în cabinet, reducând la maximum perioadele de  așteptare până la înlocuirea lucrărilor provizorii cu cele de lungă durată.

Probabil că v-ați dat seama deja că nu avem de gând să ne oprim aici cu soluțiile inovatoare, curajoase și documentate la cel mai înalt nivel, iar dacă nu, vă facem o promisiune tuturor pacienților care ne-ați trecut deja pragul și celor care intenționați să apelați la specialiștii noștri: vom continua să vă asigurăm un tratament complet, utilizând cele mai performante tehnologii și metode, îmbinate cu aceeași pasiune și grijă în tot ce vom propune.

Pentru aceasta, tot ce trebuie să faceți este să programați o întâlnire cu specialiștii noștri, pentru întocmirea celui mai bun plan de tratament. O puteți face telefonic sau prin intermediul formularului de pe site, funcție de programul dumneavoastră și de cel al medicilor, fără timpi de așteptare și întârzieri la programare.

Vă așteptăm!

Programare online

Dacă sunteți interesat de acest tratament, vă invităm să vă faceți o programare.

ProgramarePrețuri