Info medical

Implant dentar

În cazul în care prezentați lipsa unuia sau mai multor dinți, cea mai bună soluție este realizarea unui implant.

Aflați mai mult despre etapele realizării unui implant și despre condițiile cerute (masă osoasă necesară și remedii, stare de sănătate etc.)

Albire cu laser

Vă doriți dinți mai albi? Puteți urma procedura de albire cu laser realizată profesionist în cadrul cabinetelor 3D Medical.

Echipamentele de ultimă generație și pregătirea medicilor vă vor oferi rezultate dintre cele mai bune, în cel mai scurt timp.

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o modalitate rapidă de a obține un zâmbet frumos și dinți mai albi.

Acest tratament se recomandă mai ales atunci când dinții prezintă imperfecțiuni sau colorații cauzate de fumat, cafea, alimentație etc.

Parodontoză

Parodontoza este una dintre cele mai frecvente afecțiuni dentare, ce poate avea drept consecință pierderea dinților.

Până la acest moment nedorit (și care poate fi evitat), poate avea un impact negativ asupra vieții pacientului prin simptomele sale.

Aparate dentare

Aparatul dentar este un dispozitiv medical ce servește la corectarea alinierii dinților.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul, vă așteptăm în cabinetele 3D Dental, unde medicii noștri vă vor face recomandările necesare.

Tratament
anti-sforăit

Vă treziți obosit deși dormiți timp de 7-8 ore? Partenera / partenerul se plânge că nu se poate odihni? În clinicile 3D Dental, îți oferim un remediu eficient, rapid și neinvaziv: tehnologia NightLase de la Fotona, care tratează sforăitul cu ajutorul tehnologiei laser.

Gingivita

Gingivita este o afecțiune des întâlnită și ușoară a gingiilor, ce se manifestă prin iritarea, înroșirea și inflamarea acestora.

Principalul pericol al acestei afecțiuni este apariția ulterioară a parodontozei, o boală mult mai serioasă și mai complicat de tratat, ce poate determina pierderea unuia sau mai multor dinți.

Granulom

Granulomul dentar apare în urma infecțiilor netratate și reprezintă, de fapt, o metodă de apărare a organismului: celulele formează la rădăcina dintelui un scut pentru a imobiliza infecția. Pericolul vine din faptul că în acest caz infecția se poate extinde și către dinții din apropiere sau către alte zone ale organismului, uneori fiind pusă viața în pericol.

Tratament ortodontic

Aparatul dentar poate fi purtat la orice vârstă, deși corectarea defectelor ortodontice este bine să fie făcută de la o vârstă cât mai fragedă, când oasele sunt mai mobile, iar transformările se realizează mai ușor.

Pentru tratamente de cea mai bună calitate, vă invităm să vă faceți o programare în cabinetele 3D Dental. Primul consult este gratuit.

Programare online

Dacă sunteți interesat de acest tratament, vă invităm să vă faceți o programare.

ProgramarePrețuri