VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Granulom dentar

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Orice problema a cavitatii orale trebuie tratata in cel mai scurt timp, intrucat in caz contrar exista numeroase riscuri care pot complica viata pacientilor, iar printre acestea se numara si granulomul dentar dezvoltat in urma infectiilor netratate.

Asadar, aceste infectii evolueaza pana la radacina dintilor, iar celulele de aparare ajuta la formarea unui scut de protectie pentru a imobiliza infectia, aparand astfel granulomul dentar.

De asemenea, infectia se poate extinde si catre dintii din apropiere sau chiar catre alte zone ale organismului, uneori fiind pusa viata in pericol, motiv pentru care nu este de joaca cu astfel de probleme.

Care sunt semnele?

In cele mai multe dintre cazuri granulomul dentar se dezvolta in liniste, astfel ca pacientii nu stiu ca sufera de vreo problema, ci doar atunci cand sunt oferite semne precum dureri la un anumit dinte, care trebuie analizate in cadrul cabinetului stomatologic.

In schimb, pe masura ce nervul dentar moare, durerea poate sa dispara, motiv pentru care majoritatea pacientilor nu mai sunt preocupati de problema, insa in realitate infectia inca exista si afecteaza dintele, care se poate innegri si este mai vulnerabil in fata cariilor. Din acest motiv, medicii recomanda efectuarea unei radiografii pentru ca astfel granulomul dentar va fi identificat fara probleme.

Cum se trateaza?

Granulomul dentar poate fi tratat in cele mai bune conditii in cadrul clinicii 3D Dental printr-o procedura numita rezectie apicala.

Aceasta presupune ca in urma unei incizii sa se expuna osul radacinii, unde se creeaza o fereastra pentru ca granulomul sa poata fi indepartat fara probleme, urmand ca mai apoi locul sa fie suturat si protejat impotriva altor infectii.

Perioada vindecarii difera de la o persoana la alta, insa in tot acest timp pacientii trebuie sa tina cont de toate recomandarile medicilor precum evitarea activitatilor fizice sau consumul de diferite alimente si bauturi.

Tratamente Endodontice Realizate la 3D Dental

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Bulevardul Tineretului

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

Bulevardul Tineretului nr. 47

    BarbatFemeieCopil