Operatie dentara

Cei mai multi pacienti se tem de o operatie dentara, in ciuda faptului ca in cadrul clinicii 3D Dental acestea sunt efectuate in cele mai bune conditii si in deplina siguranta. Medici priceputi sunt pregatiti sa gaseasca cele mai bune tratamente pentru remedierea problemelor prezentate de toti pacientii, oricat de complexe ar fi acestea.

Extractia dintilor inclusi

Molarii de minte, adica ultimul set de dinti care se dezvolta, prezinta de cele mai multe ori riscul de a ramane inclusi, insa si alti dinti, in procesul lor de eruptie, pot ramane captivi intre radacina si gingii, caz in care este nevoie de o operatie dentara pentru eliminarea acestora, intrucat exista numeroase riscuri precum infectii, durere, tumefactii etc.

Inserarea implanturilor dentare

Implanturile dentare reprezinta cea mai buna varianta pentru a inlocui dintii pierduti in urma unui accident sau a unei infectii, insa procedura poate fi efectuata doar in cazul celor care dispun de o cantitate suficienta de os de calitate, pentru a sustine implantul. Chiar si asa, exista alte proceduri care pot remedia aceasta situatie, pentru ca mai apoi, dupa o perioada de vindecare de cateva luni, sa se poate insera implanturile.

Imbunatatirea aspectului

Exista numeroase operatii dentare care pot fi folosite, fie din motive cosmetice, fie pentru a corecta anumite deficiente ale maxilarului.
Experienta medicilor din cadrul clinicii 3D Dental face diferenta, astfel ca pacientii anxiosi nu au motive de teama.

Specialistii pot remedia probleme ale maxilarului sau gingiilor care au rezultat ca urmare a indepartarii unor chisturi sau tumori, uneori apelandu-se la la piele, os sau tesuturi din alte parti ale corpului.

Mai mult, pot fi tratate si neregularitati minore sau majore ale maxilarului in vederea imbunatatirii nu numai a aspectului, ci si a masticatiei, a vorbirii si a respiratiei, schimband foarte mult viata pacientilor, iar totul se efectueaza in urma unei stranse colaborari cu medici ortodonti, specializati in remedierea acestui tip de probleme.

Prevenire

Pentru ca abcesul gingival reprezinta un simptom al mai multor probleme cauzate de necrozarea nervilor dentari, cea mai buna modalitate de prevenire este adoptarea unei igiene orale riguroase. Asadar, dintii trebuie periati zilnic de cel putin doua ori pe zi, trebuie sa se foloseasca ata dentara, apa de gura, iar la fiecare 6 luni sau mai devreme, este esentiala urmarea unui control la stomatolog.

Cum se trateaza?

Nu numai ca este nevoie de drenarea abcesului, insa de cele mai multe ori este nevoie si de niste antibiotice pentru combaterea infectiei. In schimb, uneori acest lucru nu trateaza decat suprafata problemei si poate fi nevoie si de urmarea unui tratament endodontic pentru curatarea corespunzatoare a canalelor dintilor, iar la clinica 3D Dental se vor lua cele mai bune masuri pe baza unui diagnostic corect.

Programare online

Dacă sunteți interesat de acest tratament, vă invităm să vă faceți o programare.

ProgramarePrețuri