VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Operatie dentara

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Cei mai multi pacienti se tem de o operatie dentara, in ciuda faptului ca in cadrul clinicii 3D Dental acestea sunt efectuate in cele mai bune conditii si in deplina siguranta. Medici priceputi sunt pregatiti sa gaseasca cele mai bune tratamente pentru remedierea problemelor prezentate de toti pacientii, oricat de complexe ar fi acestea.

Extractia dintilor inclusi

Molarii de minte, adica ultimul set de dinti care se dezvolta, prezinta de cele mai multe ori riscul de a ramane inclusi, insa si alti dinti, in procesul lor de eruptie, pot ramane captivi intre radacina si gingii, caz in care este nevoie de o operatie dentara pentru eliminarea acestora, intrucat exista numeroase riscuri precum infectii, durere, tumefactii etc.

Inserarea implanturilor dentare

Implanturile dentare reprezinta cea mai buna varianta pentru a inlocui dintii pierduti in urma unui accident sau a unei infectii, insa procedura poate fi efectuata doar in cazul celor care dispun de o cantitate suficienta de os de calitate, pentru a sustine implantul. Chiar si asa, exista alte proceduri care pot remedia aceasta situatie, pentru ca mai apoi, dupa o perioada de vindecare de cateva luni, sa se poate insera implanturile.

Imbunatatirea aspectului

Exista numeroase operatii dentare care pot fi folosite, fie din motive cosmetice, fie pentru a corecta anumite deficiente ale maxilarului.

Experienta medicilor din cadrul clinicii 3D Dental face diferenta, astfel ca pacientii anxiosi nu au motive de teama.

Specialistii pot remedia probleme ale maxilarului sau gingiilor care au rezultat ca urmare a indepartarii unor chisturi sau tumori, uneori apelandu-se la la piele, os sau tesuturi din alte parti ale corpului.

Mai mult, pot fi tratate si neregularitati minore sau majore ale maxilarului in vederea imbunatatirii nu numai a aspectului, ci si a masticatiei, a vorbirii si a respiratiei, schimband foarte mult viata pacientilor, iar totul se efectueaza in urma unei stranse colaborari cu medici ortodonti, specializati in remedierea acestui tip de probleme.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil