VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Laser dentar

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Laserul folosit in domeniul stomatologic emite energie si caldura sub forma unei lumini si este folosit ca alternativa la numeroase tratamente, incepand de la igienizarea cavitatii orale pana la indepartarea cariilor.

De asemenea, laserul dentar poate sa taie sau sa elimine tesuturi precum cel gingival, iar totul functioneaza datorita luminii infrarosii care este absorbita de apa, iar aceste tesuturi sunt alcatuite in proportii ridicate din acest lichid.

In cadrul cliniicii 3D Dental laserul se foloseste si pentru a trata afectiunile gingivale intrucat caldura concentrata generata de aparat are capacitatea de a omora bacteriile, iar in alte situatii este ideal pentru a crea zambete mai frumoase.

Substantele speciale pentru albirea dintilor devin si mai eficiente atunci cand sunt expuse la caldura unui laser dentar, astfel ca pacientii vor fi multumiti de faptul ca dantura va avea cateva nuante mai deschise.

Mai mult, aceasta tehnologie este folosita si pentru a intari materialele folosite la obturatia unui dinte, pentru scurtarea timpului alocat procedurii, iar pacientii sa nu aiba parte de disconfort.

Plusuri si minusuri

Exista cateva avantaje importante aduse de laserul dentar, incepand de la faptul ca exista sanse mai mici sa fie necesara anestezia, iar procedurile unde laserul este folosit presupun mai putin disconfort si anxietate decat variantele traditionale. In plus, timpul alocat vindecarii ar trebui sa fie mai redus datorita faptului ca nu mai exista inflamatii si sangerari in zona gingivala.

In schimb, inca nu se poate renunta de tot la freza obisnuita, deoarece laserul nu poate inlocui total tratamentele traditionale, ci poate fi utilizat doar in anumite situatii, in functie de situatia prezentata de pacient in parte. Astfel, nu pot fi tratate cariile situate interdentar, insa nici cele amplasate mai „adanc”, unde laserul nu poate fi eficient, motiv pentru care freza ramane varianta cea mai buna ce poate completa tratamentul.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil