Lampa albire dinti

O lampa pentru albire dinti este o adevarata necesitate intr-un cabinet stomatologic, fiind una dintre cele mai bune si eficiente metode pentru ca pacientii sa se bucure de un zambet mai alb.

Clinica 3D Dental este bine dotata in acest sens, motiv pentru care oricine poate incerca cele mai noi tratamente si cu toate ca laserul este una dintre cele mai costisitoare variante, si rezultatele obtinute sunt cele mai grozave.

Cum se efectueaza?

Procedura se efectueaza in circa o ora, insa, uneori, pot fi necesare mai multe sedinte pana sa se obtina nuantele dorite de care pacienti.

Cu toate acestea, rezultatele vor fi intotdeauna mai bune decat oricare alta varianta incercata pe cont propriu, acasa, obtinandu-se nuante mai deschise, dar si intr-un timp mai scurt.

In schimb, nu oricine este un candidat potrivit pentru a-si albi dintii cu laser, intrucat sunt necesare mai multe teste initiale, iar medicul este cel care va determina daca cineva poate urma tratamentul.

Cum se efectueaza?

Daca totul este in regula, atunci tehnica presupune aplicarea unor materiale speciale pentru a proteja gingiile impotriva substantei de albire, fiind de fapt un gel care se intareste ca un strat protectiv, similar cauciucului.

Dupa ce se iau aceste masuri de siguranta, se foloseste o seringa pentru a aplica substantele pe suprafata dintilor, apoi cu ajutorul laserului aceasta se va activa, indepartand petele prezente.

La finalul procedurii, dentistul va indeparta surplusul si apoi toate materialele de protectie, pacientii bucurandu-se de un zambet mai alb cu cateva nuante.

Mai tarziu

Este important de stiut ca albirea dintilor nu este un proces permanent, astfel ca dantura se poate pata din nou de la fumat, de la consumat cafea, ceai negru, vin rosu sau diferite mancaruri. In functie de cum sunt intretinuti dintii, rezultatele pot fi observate pana la cativa ani, ulterior fiind necesara reluarea tratamentului.

De asemenea, in cazul in care se constata o sensibilitate a danturii, pot fi prescrise diferite medicamente pentru ameliorarea situatiei.

Cat dureaza un tratament de albire?

O astfel de procedura dureaza cel mult o ora, timp in care sunt aplicate substante speciale de albire de trei ori, cate un sfert de ora fiecare. Cu alte cuvinte, aplicarea gelului insumeaza circa 45 de minute, iar pregatirea pacientului, face ca totalul procedurii sa ajunga la o ora.
Cat de albi vor fi dintii dupa tratamentul cu lampa de albire?
Aceasta situatie difera de la un caz la altul, in functie de situatia prezentata de pacient si de nivelul de colorare al danturii, insa indiferent de caz, la finalul tratamentului prin tehnologia ZOOM, toti pacientii sunt multumiti de zambetul obtinut.
Doare?
Acest tratament nu produce nicio durere pacientului, insa in unele cazuri acestia pot resimti o usoara senzatie de disconfort, dar situatia poate fi evitata cu usurinta prin mici ajustari de lumina. In plus, in perioada imediat urmatoare tratamentului, pot fi sesizate sensibilitati in momentul in care se consuma alimente sau bauturi, calde, reci sau dulci. Astfel, se recomanda sa fie consumate alimente precum iaurt sau supa, care nu pot interfera cu calitatea oferita de tratamentul ZOOM.
Lampa de albire dinti imi afecteaza dintii?
Cel mai mare avantaj al albirii dentare prin intermediul tehnologiei ZOOM este ca aceasta nu are niciun efect advers, iar dantura si cavitatea bucala nu sunt afectate deloc, spre deosebire de alte modalitati de infrumusetare a dintilor. Gingiile sunt protejate, motiv pentru care doar dantura este cea care se afla in bataia directa a lampii.
Cat timp vor ramane dintii albi?
Un alt avantaj promis este acela ca rezultatele vor fi vizibile o perioada lunga de timp. Insa, acest aspect poate fi perturbat de stilul de viata al pacientului, anumite obiceuri fiind daunatoare dintilor si culorii acestora. Din fericire, acest proces poate fi reluat ulterior, dupa un an sau doi, atunci cand pacientul isi doreste, iar medicul recomanda posibilitatea efectuarii tratamentului.
Beneficii:
• Dantura este mult mai alba si mai estetica
• Durata tratamentului nu depaseste 60 de minute
• Procesul este 100% sigur si nu provoaca durere
• Efectul tratamentului este vizibil pe termen lung
• Exista posibilitatea ca intreg procesul sa fie reluat dupa 12 luni

Programare online

Dacă sunteți interesat de acest tratament, vă invităm să vă faceți o programare.

ProgramarePrețuri