VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Incrustatii Dentare

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Incrustatiile dentare reprezinta una dintre modalitatile preferate ale medicilor pentru obturarea cariilor, fiind o alternativa la plombele traditionale, insa sunt folosite doar atunci cand situatia permite. De cele mai multe ori se apeleaza la incrustatii in cazul cariilor de dimensiuni modeste sau cel mult mijlocii si atunci cand structura smaltului nu a fost afectata in proportii ridicate.

Exista doua tipuri de restaurare de acest tip, inlay si onlay, aceasta din urma fiind utilizata pentru partile laterale ale dintilor si cea vestibulara, avand capacitatea de a acoperi cel mult 5 pereti. In schimb, inlay-ul are aceleasi efecte insa este folosit doar pentru unul sau doi pereti ce trebuie restaurati.

Ceramica – un material avantajos

Cu toate ca aceste incrustatii dentare pot fi efectuate din mai multe tipuri de materiale, precum aur, compozit sau alte metale, ceramica s-a dovedit de-a lungul timpului a fi una dintre cele mai practice variante pe care o pot alege pacientii. Cel mai important plus este reprezentat de factorul estetic intrucat nu se poate face o diferenta intre un perete natural al dintelui si cel restaurat cu ajutorul ceramicii.

Mai mult, fata de alte materiale, ceramica nu are in componenta substante ce pot dauna sanatatii, fiind foarte sigura din toate punctele de vedere.

Nu trebuie omisa nici durata de viata, care este chiar si de peste 20 de ani daca pacientii respecta toate regulile mentionate de catre stomatologi.

Directe sau indirecte

Incrustatiile mai pot fi clasificate si dupa modul in care se aplica, fiind directe sau indirecte. Prima varianta presupune ca totul sa se desfasoare in cadrul unei singure vizite la stomatolog, pacientii bucurandu-se imediat de rezultate.

Cea de-a doua propunere presupune ca incrustatiile sa fie efectuate pe baza unui mulaj, in cadrul cabinetului de tehnica dentara, astfel ca sunt necesare doua sau mai multe sedinte pentru finalizarea procedurii.

Aceasta metoda de aplicare variaza de la un caz la altul, in functie de preferintele estetice ale pacientilor, dar si de situatia acestora cu privire la integritatea dintilor.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

    BarbatFemeieCopil