VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Implantologie

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Implant Dentar Intr-o Singura Zi

Ce este Implantologia ?

Implantologia este acea ramura a stomatologiei care se ocupa de inlocuirea dintilor lipsa, care au fost pierduti din diferite motive.

Astfel, un implant dentar se insereaza pe cale chirurgicala in osul maxilar, unde este bine asimilat in urmatoarele luni, substituind radacina dintelui lipsa si deasupra careia se va aplica mai tarziu si coroana sau puntea dentara.

Aceasta reprezinta cea mai buna modalitate prin care dintii isi recapata functiile si aduc tot confortul de care au nevoie pacientii, imbunatatind, bineinteles, si estetica.

De cele mai multe ori, in implantologie, se foloseste titanul, deoarece este un material compatibil cu organismul nostru, iar rezultatele sale sunt grozave. In plus, tehnologia a evoluat considerabil, motiv pentru care, oricine poate apela la cabinetul 3D Dental pentru a avea parte de cele mai bune si eficiente tratamente, rata de succes fiind, conform statisticilor, de 99%.

Cand sunt necesare implanturile?     

Implanturile pot fi folosite pentru a inlocui unul, mai multi sau chiar toti dintii, scopul tratamentului fiind acela de a reda functiile naturale si a imbunatati aspectul. De regula, pentru a inlocui un dinte lipsa se poate apela la dintii falsi, o coroana cimentata sau la implanturile dentare, aceasta din urma fiind considerata cea mai buna varianta.

In schimb, exista si cateva aspecte importante de care trebuie sa se tina cont inainte de inceperea tratamentului, precum locul de unde lipseste dintele, calitatea si cantitatea osului maxilar pentru a putea sustine implantul, sanatatea pacientilor si bineinteles, costurile.

Cateva avantaje                                                                                        

De asemenea, pacientii se bucura de cateva avantaje importante atunci cand aleg implanturile in fata alternativelor, iar unul dintre acestea este si faptul ca nu sunt afectati ceilalti dinti in momentul inserarii, situatie implicata de puntile cimentate. Nu trebuie omis nici confortul de care beneficiaza pacientii, dar si de stabilitate, astfel ca fiecare activitate devine mult mai placuta, fara a mai interveni stanjeneala.

Implanturi Dentare Realizate la 3D Dental

Acest tratament se imparte in doua etape, iar prima dintre ele presupune implantarea osoasa, iar ulterior se adauga bontul protetic. Peste bont se aplica mai tarziu o coroana, o punte sau o proteza dentara. Implantologia este de preferat in favoarea variantelor traditionale (coroana sau punte dentara obisnuita) deoarece nu afecteaza niciun dinte din jur. In plus, este imbunatatita simtitor viata beneficiarului, care capata un aspect placut al cavitatii bucale, si beneficiaza de un nou dinte sanatos si functional in totalitate.

Beneficii ale implantului dentar

 • Sunt prevenite mai multe afectiuni aparute din cauza lipsei unuia sau mai multor dinti precum: migrarea danturii catre spatiul liber in incercarea de a-l acoperi, retractia gingivala, inceteaza atrofierea osoasa si previne parodontoza
 • Este cea mai potrivita varianta, fiind de preferat deoarece nu afecteaza dintii naturali inconjuratori (precum in cazul coroanelor sau protezelor dentare)
 • Este bine asimilat de catre ogranism si nu provoaca alergii deoarece este biocompatibil
 • Poate sa intinereasca aspectul general al fetei
 • Este infrumusetat zambetul
 • Poate rezista o viata daca este ingrijit corespunzator

Lucrarile pe implanturi

Dupa ce se pregatesc si se insereaza implanturile dentare, o alta etapa importanta este atasarea unei lucrari pe acestea. Astfel, se pot regasi coroane, punti sau proteze de diferite tipuri. Pentru buna functionare si un aspect placut, este important ca pacientii sa isi aleaga o lucrare de calitate, care nu se va deteriora odata cu trecerea timpului.

Daca nu sunt realizate corespunzator, aceste lucrari pot aduce si complicatii tratamentului, iar pacientii pot avea de suferit de pe urma infectiilor, inflamatiilor, retractiei osoase si gingivale. Asadar este esential ca lucrarile sa respecte cateva reguli:

 • Sa fie utilizate materiale de cea mai inalta calitate precum aur, zirconiu, ceramica integrala, precum si bontul protetic din zirconiu care nu isi modifica culoarea si nu confera un aspect neplacut in contrast cu gingia
 • Este de preferat ca in cazul unui implant sa lucreze acelasi medic pe toata durata tratamentului, pentru o buna continuitate a acestuia. Respectand acest aspect, pacientul se poate asigura ca tratamentul sau ii va aduce numeroase beneficii printre care functionalitate, estetica, dar si durabiliate

Raspunsuri legate de implantul dentar          

Este important ca orice pacient sa se informeze in legatura cu orice tratament urmeaza sa efectueze, in special atunci cand vine vorba despre implantul dentar.

 • Un aspect foarte important este ca medicii sa fie cat de bine pregatiti posibil, pentru ca interventiile sa fie 100% sigure si eficiente
 • Implantul dentar reprezinta o interventie sigura, peste 95% dintre toate cazurile avand efectele dorite
 • Cu cat stafful medical este mai bine pregatit, cu atat si rezultatele vor fi pe masura
 • Garantia acestei lucrari este pe viata, daca pacientii respecta sfaturile oferite de medici
 • Durata tratamentului variaza in functie de fiecare caz prezentat, fiind de regula necesare 6-8 sedinte care se intind pe parcursul mai multor luni

Pret implant dentar la clinica stomatologica 3D Dental

Implant dentar Megagen Coreea

2,250 lei

Implant dentar Zimmer SUA

3,000 lei

Implant dentar Straumann

3,600 lei

Implant dentar Nobel Biocare Elvetia

4,500 lei

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil