VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Gutiera albire dinti

Obtii un zambet perfect la 3D Dental

Daca evitati sa zambiti din cauza faptului ca dintii nu sunt atat de albi pe cat v-ati dori, exista diferite modalitati prin care sa se remedieze acest aspect, pe langa asigurarea unei igiene orale stricte.

O optiune prin care se se pot albi dintii este apelarea la gutierele speciale, care se poarta, de regula, in cursul noptii si care pot fi destul de eficiente, in functie de fiecare situatie in parte.

Aceste gutiere se confectioneaza special pentru pacienti, astfel incat se potrivesc de minune, iar in interiorul lor se afla un gel cu ajutorul caruia dintii se albesc treptat, cu cateva nuante, fara a irita sau aduce prejudicii la nivelul gingiilor.

Albirea dentara acasa

Cu toate ca in cadrul cabinetului se pot obtine rezultate mai bune si mai rapide, cei care isi doresc sa urmeze un tratament acasa trebuie sa stie ca inainte de toate este nevoie de o curatare profesionala, dar si restaurarea dintilor afectati de carii. Intai se ia un mulaj al dintilor pe baza caruia se poate confectiona gutiera, iar cateva zile mai tarziu aceasta va fi gata de purtat.

Tot dentistii vor aplica o cantitate redusa de substante pentru albire in gutiere, care trebuie purtate cateva ore pe zi, timp de pana la doua saptamani, urmand ca la final, pacientii sa se bucure de un zambet mult mai atragator.

Exista riscuri?

Cei care apeleaza la gutiera pentru albirea dintilor se bucura de un tratament sigur, usor, fara disconfort sau durere. Ocazional, unii pacienti pot sesiza ca dintii au devenit mai sensibili la rece pe durata tratamentului, insa acest deranj se va face ameliora cateva zile mai tarziu, iar in cazul in care sensibilitatea persista, ar trebui sa se consulte stomatologul.

Totodata, pacientii trebuie sa tina cont, in continuare, de igiena orala, deoarece efectele nu sunt permanente, iar procedura ar trebui reluata la fiecare cativa ani, in functie de modul in care este intretinuta dantura.

Albire Dentara Realizata la 3D Dental

Cat dureaza efectul albirii dintilor? 

Albul dintilor poate rezista o perioada lunga de timp, de pana la cativa ani, daca dantura este intretinuta corespunzator, respectand toate sugestiile medicului. Insa, conteaza bineinteles si care a fost starea dintilor, culoarea lor si cat de concentrat a fost gelul utilizat. Pentru a pastra acest efect cat mai mult timp este important ca pacientii sa adopte o alimentatie sanatoasa, sa evite bauturi si alimente care sunt cunoscute pentru patarea dintilor, sa evite fumatul si sa aiba in vedere faptul ca ulterior dintii se vor decolora la loc, indiferent de produsul folosit.

Care sunt riscurile albirii dintilor?

 Din fericire, aceasta procedura nu implica riscuri mari, iar unul dintre efectele secundare comune este aparitia sensbilitatii dintilor, insa aceasta nu produce durere, ci doar un disconfort si se face nevazuta la finalul procesului. Daca aceasta sensibilitate care isi face aparitia poate provoca durere, se recomanda ca pacientii sa poarte gutiera un timp mai scurt sau sa renunte la tratament.

Un alt efect secundar al unui astfel de tratament presupune iritarea gingiilor, situatie des intalnita din cauza cantitatii ridicate de gel aplicata in gutiera. In acest sens, se recomanda stoparea procesului pentru o perioada scurta de timp, dupa care gingia poate sa capete aspectul sau initial.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

    BarbatFemeieCopil