VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Fatete lumineers

Obtii un zambet perfect fara durere la 3D Dental

Oricine isi doreste sa se bucure de un zambet cat mai frumos, insa putine persoane l-au obtinut de la mama natura. In schimb, marele avantaj este ca in ziua de azi exista diferite proceduri prin care se pot aduce imbunatatiri in acest sens, iar una dintre cele mai grozave variante este optarea pentru fatete Lumineers.

Acestea provin din Statele Unite ale Americii si sunt confectionate din portelan, motiv pentru care nu numai ca arata grozav, insa promit si o lunga durata de viata, acel strat subtire fiind foarte rezistent. Fatetele se cimenteaza pe partea frontala a dintilor, iar un alt mare avantaj este faptul ca slefuirea nu e necesara intotdeauna, ci doar in anumite situatii, iar oricum cantitatea slefuita este minima.

Procedura de cimentare este una foarte simpla, nu trebuie anestezie, iar pentru a va bucura de un astfel de tratament sunt necesare doua sedinte, una in care este preluata amprenta si a doua in care acestea se vor cimenta. In plus, Lumineers promite numeroase avantaje in fata altor tipuri de fatete.

Avantaje             

In primul rand arata perfect, fiind adaptate pentru fiecare dinte in parte. De asemenea, nu este nevoie intotdeauna de pregatirea dintelui, astfel ca tehnica nu este una ireversibila, ci daca se doreste renuntarea la fatete, pasul se poate face oricand. Mai mult, pacientii nu se vor confrunta cu sensibilitate sau disconfort dupa cimentare, nu este nevoie de anestezie, iar intregul tratament se desfasoara rapid, doua sedinte fiind suficiente.

Nu trebuie omis nici confortul, Lumineers fiind o varianta optima pentru toti pacientii, care se bucura si de o garantie pe masura.

Cine sunt pacientii ideali?                                           

Fatetele dentare Lumineers sunt ideale pentru persoanele ai caror dinti sunt colorati, au o forma inestestetica, inegala sau sunt aliniati necorespunzator.

Fatetele corecteaza si aspectul dintilor spatiati, a celor care au fost ciobiti sau care prezinta obturatii de mari dimensiuni si inestetice, cu alte cuvinte, sunt foarte putine limite impuse, motiv pentru care oricine poate trece pragul clinicii 3D Dental pentru a se informa mai mult.

Fatete Dentare Realizate la 3D Dental

Acestea reprezinta poate cea mai facila modalitate de infrumusetare a zambetului, intr-un mod rezistent, permanent, natural si estetic. Fatetele Lumineers au o grosime de 0.2 milimetri, sunt realizate din portelan care poate capata mai multe nuante, si se aplica pe un dinte neslefuit cu ajutorul unui ciment special.

Acestea au fost create cu scopul de a multumi pacientii si de a rezolva toate nevoile acestora, obtinand un zambet de invidiat. Spre deosebire de fatetele traditionale, nu este nevoie ca dantura naturala sa sufere nicio modificare, astfel incat dintii nu se vor slefui. Fatetele Lumineers sunt aplicate direct pe dantura naturala, astfel ca reprezinta cea mai buna solutie pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fetei, fara a fi nevoie de tratamente efectuate in mai multe etape.

Avantajele Fatetelor Lumineers fata de Veneers:

 • Nu este nevoie de slefuirea dintelui pentru aplicare
 • Este superior din punct de vedere estetic
 • Exista posibilitatea simularii inainte de realizarea propriu zisa
 • Daca pacientii isi doresc, indiferent de motiv, sa renunte la fatete, dintii nu sufera deoarece nu au fost slefuiti
 • Nu este nevoie de anestezie
 • Nu se dezvolta sensbilitate dupa finalizarea procedurii
 • Este nevoie doar de doua vizite pentru finalizarea tratamentului
 • Garantie pe viata
 • Sunt mult mai confortabile

Care sunt cazurile ce pot fi rezolvate cu fatetele Lumineers?

 • Dantura colorata din diferite motive
 • Dantura stramba si nealiniata corespunzator
 • Dantura care prezinta o forma neplacuta
 • Dantura inegala
 • Se pot aplica si deasupra coroanelor, astfel ca daca acestea devin inestetice cu timpul, situatia poate fi rezolvata cu usurinta
 • Dantura sparta, ciobita, cariata, fracturata, accidentata

Cu alte cuvinte, fatetele dentare Lumineers sunt dedicate tututor persoanelor care nu beneficiaza de un zambet estetic, insa isi doresc sa il obtina.

Procedura de aplicare a fatetelor Lumineers :

Este nevoie de doua sedinte. Este necesara amprentarea dintilor care urmeaza a fi tratati cu ajutorul Lumineers, este propusa o culoare si o noua forma a danturii.

In cadrul celei de a doua sedinte se aplica fatetele, insa dupa o perioada de 2-3 saptamani, deoarece acestea sunt produse in Statele Unite ale Americii pentru fiecare pacient in parte. In plus, pentru ca dentistii sa poata aplica aceste fatete, trebuie sa isi dobandeasca acest drept prin efectuarea unei specializari.

Nu apare sensibilitatea danturii dupa efectuarea tratamentului 

Deoarece este un tratament care nu implica nevoia slefuirii dentare, dupa ce sunt aplicate fatetele Lumineers, dantura nu capata nicio sensibilitate, spre deosebire de alte tipuri similare de tratament, astfel pacientii se pot bucura de un aspect mult mai placut, fara a exista riscuri sau efecte secundare. Insa se recomanda ca pacientii sa isi aleaga cu atentie cabinetul stomatologic unde sa urmeze un asemenea de tratament, deoarece medicii trebuie sa fie cat mai bine pregatiti, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

  BarbatFemeieCopil