Fatete dentare fara slefuire

Fatetele dentare fara slefuire sunt la mare cautare in ziua de azi intrucat oricine isi doreste sa isi infrumuseteze zambetul, insa fara ca aceasta procedura sa fie ireversibila, astfel ca 3Dental ofera cele mai grozave solutii in acest sens.

Fatetele no prep sunt foarte subtiri, au chiar si mai putin de 3 mm grosime si uneori sunt chiar cat o lentila de contact, motiv pentru care se aplica foarte usor la nivelul oricarui dinte. Pacientii care nu dispun de suficient tesut dentar care sa fie slefuit pentru cimentarea unor fatete obisnuite, acestea no prep sunt o alternativa ce merita luata in calcul.

Avantajele acestor fatete dentare

Persoanele care nu se simt confortabil cu ideea de a-si supune dintii unui proces ireversibil de slefuire, aceasta alternativa este ideala deoarece cimentarea se face direct la smaltul dintilor, fapt care asigura si o duritate ridicata.

Daca dentina nu este expusa, iar dintii sunt in conditii bune, pacientii se pot astepta la o lunga durata de viata, in special daca fatetele sunt intretinute in mod corespunzator. De asemenea, acestea sunt confectionate special pentru fiecare dinte in parte, astfel incat rezultatele sa fie grozave intotdeauna. Un alt plus este reprezentat de faptul ca nici macar nu este nevoie de anestezie locala, iar totul se desfasoara in conditii de sigurata.

Mai mult, nici macar nu este nevoie de fatete temporare, deoarece se pot aplica direct cele confectionate special.

Minusuri

Din nefericire, nu oricine este un pacient bun pentru fatete dentare fara slefuire, ci, in general, cei care au dintii mai mici decat in modul ideal, care sunt aliniati destul de bine si care nu prezinta probleme complexe.

Cu alte cuvinte, pacientul ideal reprezinta un portret destul de strict, ce trebuie sa indeplineasca anumiti factori, insa, cei care indeplinesc regulile impuse se bucura de o solutie cosmetica grozava.

Fatete dentare fara slefuire – Non Invaziv – Fara anestezie :

Datorita faptului ca pur si simplu este nevoie doar de adaugarea fatetelor prin cimentare, nu este necesara slefuirea dintilor si in niciun caz de anestezie, deoarece nu sunt implicate nici durerea si nici disconfortul.

Fatetele dentare fara slefuire ofera impact imediat. Nu este nevoie de fatete provizorii

Fatetele Lumineers sunt aplicate doar in cazul danturii sanatoase, care nu este slefuita, motiv pentru care nu sunt necesare fatetele provizorii. Intregul tratament este efectuat in doua etape, astfel ca pacientii pot beneficia de un zambet minunat intr-un timp foarte scurt.

In ce cazuri sunt recomandate fatetele dentare?

Atunci cand este nevoie de mascarea danturii sparte, ciobite sau fisurate din diferite motive
Atunci cand este nevoie de mascarea danturii colorate din diferite motive
Atunci cand este nevoie de mascarea danturii patate
Atunci cand este nevoie de mascarea formei inestetice a danturii, care poate fi fie prea mare fie prea mica sau stramba
In cazul in care dintii au o pozitie inestetica, fie ca sunt ingramaditi, fie cu spatii semnificative intre ei
Atunci cand este nevoie de mascarea obturatiilor de mari dimensiuni care sunt considerate inestetice
In cadrul clinicii noastre, toate tratamentele sunt realizate de cei mai priceputi medici, care au la dispozitie cea mai noua aparatura. Asadar, oricine isi doreste sa obtina un aspect placut si natural poate apela la fatetele dentare fara slefuire, care sunt aplicate cu grija de catre specialistii nostri, ce pun pe primul loc experienta placuta a pacientului de-a lungul tratamentelor.

Programare online

Dacă sunteți interesat de acest tratament, vă invităm să vă faceți o programare.

ProgramarePrețuri