VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Estetica dentara

Sanatate si un Aspect Impresionant‎

Estetica dentara reprezinta o modalitate profesionala prin care sa se infrumuseteze aspectul gurii, al dintilor si implicit a zambetului, fiind niste proceduri, de regula, foarte simplu de pus in aplicare.

De la fatete dentare, la albirea profesionala a dintilor sau optarea pentru implanturi dentare, toate pot fi efectuate in cadrul clinicii 3D Dental, in cele mai bune conditii.

Fatete dentare

Acestea sunt confectionate, de regula, din materiale ceramice, pentru fiecare dinte in parte, astfel incat sa se potriveasca perfect si sa se adapteze la aspectul natural al dintilor. Pe aceasta cale se remediaza diferite probleme estetice precum strungareata, dinti incalecati, aglomerati sau care prezinta un aspect inestetic.

Se foloseste un adeziv special pentru cimentarea fatetelor, pentru a se evita riscul ca aceastea sa cada.

Albirea dintilor

Una dintre cele mai comune proceduri ale domeniului esteticii dentare este albirea dintilor, ce poate fi efectuata in diferite modalitati, atat la domiciliu, cat si la cabinet. In schimb, cea de-a doua varianta este mult mai eficienta, iar totul incepe prin eliminarea placii bacteriene si a tartrului de pe suprafata dintilor.

Ulterior, se aplica o pasta speciala, care se activeaza cu ajutorul laserului si are rolul de a deschide culoarea dintilor cu cateva nuante, pentru a avea un aspect mai placut. De-a lungul timpului, dintii se pot pata de la mancare, anumite bauturi sau medicamente, precum si vicii ca fumatul, insa albirea este o procedura foarte eficienta, care se pune in aplicare in cel mai scurt timp.

Implanturi dentare                               

Se apeleaza la acestea atunci cand este nevoie de inlocuirea unuia sau mai multor dinti. Acest tratament presupune inserarea unui „surub” special din titanium, care are rolul de a inlocui radacina dentara si deasupra acestuia se ataseaza, cateva luni mai tarziu, dupa vindecare, coroana dentara. Astfel, implanturile reprezinta cea mai buna modalitate de inlocuire a dintilor lipsa si o alternativa la clasicele coroane sau punti, iar pe aceasta cale este redata si frumusetea zambetului, dar si toate functiile.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Bulevardul Tineretului

Trenduri ale esteticii dentare

Tehnologiile avansate din ziua de azi permit ca pacientii sa beneficieze de tratamente mult mai placute din punct de vedere estetic, dar si mai rezistente. In plus, stomatologii se folosesc de tehnici mai sigure si care conserva structura naturala a dintilor pe cat de mult posibil, insa acest aspect difera in functie de fiecare caz in parte.

Estetica dentara foloseste cateva tehnologii precum laserul pentru a putea realiza anumite proceduri necesare acestui domeniu, totul din cadrul clinicii stomatologice, fara a mai fi nevoie de specialisti. De asemenea, pacientii se vor simti mult mai confortabil, deoarece tratamentele se efectueaza in perioade mai scurt de timp, fara a avea parte de durere sau disconfort, anestezia fiind efectuata pentru fiecare procedura.

Tratamente ale esteticii dentare

Estetica dentara se bazeaza pe cateva tratamente:

Inlay/Onlay

Cunoscute si sub denumirea de obturatii indirecte, inlay sau onlay sunt confectionate din portelan sau materiale compozite foarte rezistente si durabile in timp, pentru a reconstrui un dinte ce a fost afectat in proportii ridicate de carii sau care a fost supus unui traumatism. Cu toate ca acestea sunt atasate la nivelul dintelui respectiv in cadrul unei singure sedinte la stomatolog, inlay si onlay sunt confectionate in laboratorul de tehnica dentara, dupa care se adauga acolo unde este nevoie.

Albirea dentara

Albirea dintilor reprezinta cea mai comuna procedura a esteticii dentare. Dintii isi modifica culoarea din cauza fumatului sau consumului de alimente care pateaza precum vinul rosu, cafeaua, ceaiul negru sau bauturi carbogazoase ce contin coloranti, insa si in urma unei igiene orala precare. Astfel, albirea dintilor poate imbunatati simtitor aspectul general.

 Fatete dentare Veneers

Fatetele dentare reprezinta niste elemente foarte subtiri care se adauga la nivelul dintilor pentru a remedia un aspect nefavorabil al danturii naturale, precum crapaturi, forme si nuante inestetice, spatieri dentare etc. Veneers reprezinta cele mai populare fatete dentare deoarece propun o multime de avantaje si sunt alese de catre persoanele care nu au obtinut rezultatele dorite cu ajutorul albirii dintilor. Fiind confectionate din portelan acestea imita dintii naturali pana la cele mai mici detalii. La fel ca lucrarile protetice, pentru a fi atasate la nivelul danturii, fatetele impun necesitatea slefuirii dintilor naturali, astfel incat acestea sa se potriveasca perfect.

Implanturi dentare

Implanturile dentare reprezinta adaugarea unei radacini artificiale care sa o inlocuiasca pe cea a unuia sau mai multor dinti ce lipsesc din diferite motive. Edentatia reprezinta un fenomen cu care se confrunta o mare parte a populatiei si trebuie combatut pentru a evita probleme precum migratia dintilor sau modificarea ocluziei acestora. Dupa ce este atasat implantul, cateva luni mai tarziu, dupa ce are loc procesul de osteointegrare (perioada difera de la un pacient la altul), se poate adauga si coroana implantului, astfel ca pacientii beneficiaza de un nou dinte care a capatat functiile celui vechi.

Un zambet estetic

Pentru a obtine acest lucru, uneori poate fi nevoie de mai multe proceduri ale esteticii dentare printre care implanturi dentare, fatete Veneers, albirea dintilor sau sculptarea gingiilor, astfel incat pacientii sa fie mult mai multumiti de aspectul dintilor, care vor fi ireprosabili din punct de vedere estetic.

Reconstructia cavitatii bucale

In timpul unui consult pentru obtinerea unui zambet perfect, stomatologul poate observa ca sunt probleme ce necesita tratamentul corespunzator, cu privire la muscatura, muschi, sau structura dintilor ori a oaselor. Aceste tratamente sunt mai usor de efectuat in ziua de azi datorita evolutiei tehnologiei, pentru ca la final pacientii sa beneficieze de aspectul natural al cavitatii bucale si sa se asigure ca toate functiile cavitatii sunt exercitate in mod corespunzator.

Lucrari protetice

Acestea includ coroane, punti sau proteze dentare si sunt utilizate pentru a remedia un dinte ciobit, fracturat, decolorat sau cariat. Aceste lucrari pot fi confectionate din diferite materiale, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate, medicii recomanda adesea portelanul datorita proprietatilor sale. Acestea au rolul de inlocuire a dintilor cu probleme, fiind atasate in locul lor dupa ce au fost confectionate in prealabil in laboratorul de tehnica dentara. In schimb, pentru a putea adera la nivelul cavitatii bucale este nevoie ca doi dinti restanti sa fie folositi drept sustinere, iar acestia vor fi slefuiti, procedura prin care se elimina o parte de tesut dentar. Nivelul de slefuire necesar difera de la un caz la altul. In schimb, la final pacientii vor beneficia de un aspect perfect al danturii.

Estetica dentara ofera o multime de posibilitati pentru toti cei care nu sunt multumiti de modul in care se prezinta dantura. Daca va numarati printre acestia, va aspectam in cadrul clinicii noastre unde dispunem de un staff bine pregatit si de cele mai moderne tehnologii de restaurare a zambetului vostru.

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

Bulevardul Tineretului nr. 47

BarbatFemeieCopil