VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Coroana dentara zirconiu

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Zirconiul devine, incet, incet, unul dintre cele mai populare materiale folosite pentru coroanele dentare, aducand o serie importanta de avantaje, precum durabilitate, rezistenta la uzura, un aspect similar cu cel al dintilor naturali, nu necesita slefuirea dentara si nici un schelet metalic de sustinere, insa acesta este si bine asimilat de catre organism.

Asadar, aspectul este unul dintre avantajele esentiale aduse de coroana dentara zirconiu, aratand foarte natural si ofera posibilitatea de a capata orice forma se doreste, imbunatatind zambetul oricarui pacient si fiind o optiune accesibila pentru toti cei care trec pragul cabinetului 3D Dental.

Fara riscuri

Blocurile din zirconiu sunt modelate cu ajutorul unor cuptoare speciale, la temperaturi foarte ridicate, astfel incat sa se poata obtine forma dorita, iar pe aceasta cale se asigura si durabilitatea acestui material, motiv pentru care nu exista riscul de deteriorare a coroanelor. Tinand cont ca acesta este un material biocompatibil, zirconiul nu produce efecte secundare si asigura un grad ridicat de confort, pacientii beneficiind de siguranta, fara a fi supusi unor riscuri.

Avantaje in fata altor variante

Foarte populare sunt coroanele cu schelete metalice datorita faptului ca sunt rezistente si promit o lunga durata de viata, insa zirconiul aduce in plus un aspect mult mai natural si poate fi folosit pentru toti dintii, de la incisivi pana la ultimii molari

De asemenea, o coroana dentara din zirconiu este mult mai robusta decat cea din portelan, asigura o durata de viata mai mare si nici nu se ciobesc sau deterioreaza.

Minusuri                                                

In primul rand, acestea sunt mai costisitoare decat alte variante, motiv pentru care nu oricine isi permite sa beneficieze de avantajele promise.

In plus, fiind un material foarte puternic, zirconiul poate afecta dintii pe care ii acopera, din cauza abraziunii, iar pacientii nici nu sesizeaza acest lucru, pana cand nu se confrunta cu dureri sau alte probleme.

Avantajele coroanelor dentare integral ceramica :

Coroanele dentare din portelan sunt alese in special datorita modului de prezentare al acestora, fiind estetice dar si perfect functionale. Cu toate ca o coroana este falsa, cei din jur nu vor putea face diferenta intre portelan si un dinte adevarat, in special datorita transparentelor acestui material. Ceramica este un material bine asimilat de organism, fara a-i determina alergii, insa acestea pot aparea in cazul un care suportul utilizat este din metal.

In plus, coroanele realizate in totalitate din ceramica, nu duc la colorarea gingiilor, situatie intalnita in cazul celor cu suport metalic. Portelanul nu isi pierde proprietatile odata cu trecerea timpului. In ciuda faptului ca ambele propun aceleasi beneficii, costul unei coroane din portelan este mai redus decat al uneia din zirconiu.

Coroana dentara ceramica :

 Coroana integral ceramica presupune ca este realizata in intregime din ceramica, fara a avea un suport din zirconiu sau metal. Acestea sunt folosite in special in cazul danturii frontale de catre pacientii care au asteptari foarte mari de la aspectul lor.

  • Coroana ceramica pe suport de zirconiu poate fi utilizata pentru oricare dinte
  • Coroana ceramica cu schelet din aur are avantajul ca este foarte rezistenta, nu produce alergii si nu se corodeaza cu trecerea timpului
  • Coroana ceramica cu schelet din metal are avantajul pretului, fiind cea mai accesibila

 Dezavantajele coroanelor dentare integral ceramice :

  •  Fiind realizate in intregime din ceramica, acestea sunt mai putin rezistente decat cele pe suport din metal sau zirconiu. Din aceasta cauza sunt recomandate in cazul dintilor frontali, unde forta masticatorie nu este atat de puternica.
  • De asemenea, transparenta promisa de acest tip de coroana nu este la fel de estetica, nefiind recomandata in cazul dintilor care s-au ingalbenit.

Caracteristicile coroanelor dentare din ceramica :

 Coroanele dentare din ceramica sau portelan sunt preferate datorita pretului accesibil si esteticii promise, aspectul fiind asemanator danturii naturale. Acestea au capacitatea de a imita dintii naturali pana la cele mai mici detalii, inclusiv din punct de vedere al transparentei si stralucirii acestora. Functiile promise fac ca aceste coroane sa fie perfecte pentru dantura frontala, reusind sa corecteze si forma sau pozitionarea acesteia.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

    BarbatFemeieCopil