VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Coroana dentara ceramica

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Coroana dentara din ceramica este o solutie cosmetica la care apeleaza numeroase persoane atunci cand isi doresc sa isi infrumuseteze zambetul, fiind confectionata integral din ceramica, fara alte materiale de sustinere, cum este cazul celor din portelan, utilizate alaturi de aliaje metalice. Elementul definitoriu al acestora este faptul ca sunt confectionate in asa fel incat sa se potriveasca de minune cu restul dintilor, iar la clinica 3D Dental se folosesc cele mai noi tehnologii pentru a obtine rezultate grozave pentru toti pacientii.

Avantaje          

Unul dintre principalele avantaje este faptul ca acestea sunt ideale pentru persoanele care dispun de un spatiu limitat pentru sustinerea lucrarii, dar si pentru cei care isi doresc un aspect cat mai natural. La procesul de fabricatie al coroanei se folosesc bucati foarte subtiri, pentru a se obtine nuante cat mai deschise, similare cu cele ale dintilor naturali.

De asemenea, ceramica este un material bine asimilat de organism, nu provoaca alergii si se evita si problema senibilitatii dentare in momentul consumului de alimente si bauturi reci, fierbinti sau dulci.

Minusuri                                                              

Singurul minus este reprezentat de costurile implicate, care sunt mai ridicate decat in alte situatii, pretul fiind justificat prin faptul ca este nevoie de un efort suplimentar considerabil al specialistilor pentru a fi confectionate.

Cum se ataseaza?

Procedura este aceeasi ca in cazul aplicarii oricarui alt tip de coroane, dentistii curatand si pregatind dintii pentru a beneficia de suficient spatiu incat sa se poata cimenta coroanele. La o sedinta initiala sunt luate cateva mulaje care ajuta la procesul de fabricatie, astfel incat lucrarile protetice sa se potriveasca de minune, fiind alocate circa doua saptamani acestei etape.

In schimb, dupa confectionarea lor nu este nevoie decat de cimentarea lor pe suprafata dintilor, care sunt slefuiti in prealabil, iar daca pacientii sunt multumiti de aspect si nu simt nici un disconfort, atunci coroanele se ajusteaza daca este necesar, apoi se ataseaza definitiv.

Avantajele coroanelor dentare integral ceramica :

Coroanele dentare din portelan sunt alese in special datorita modului de prezentare al acestora, fiind estetice dar si perfect functionale. Cu toate ca o coroana este falsa, cei din jur nu vor putea face diferenta intre portelan si un dinte adevarat, in special datorita transparentelor acestui material. Ceramica este un material bine asimilat de organism, fara a-i determina alergii, insa acestea pot aparea in cazul un care suportul utilizat este din metal.

In plus, coroanele realizate in totalitate din ceramica, nu duc la colorarea gingiilor, situatie intalnita in cazul celor cu suport metalic. Portelanul nu isi pierde proprietatile odata cu trecerea timpului. In ciuda faptului ca ambele propun aceleasi beneficii, costul unei coroane din portelan este mai redus decat al uneia din zirconiu.

Coroana dentara ceramica :

 Coroana integral ceramica presupune ca este realizata in intregime din ceramica, fara a avea un suport din zirconiu sau metal. Acestea sunt folosite in special in cazul danturii frontale de catre pacientii care au asteptari foarte mari de la aspectul lor.

  • Coroana ceramica pe suport de zirconiu poate fi utilizata pentru oricare dinte
  • Coroana ceramica cu schelet din aur are avantajul ca este foarte rezistenta, nu produce alergii si nu se corodeaza cu trecerea timpului
  • Coroana ceramica cu schelet din metal are avantajul pretului, fiind cea mai accesibila

 Dezavantajele coroanelor dentare integral ceramice :

  •  Fiind realizate in intregime din ceramica, acestea sunt mai putin rezistente decat cele pe suport din metal sau zirconiu. Din aceasta cauza sunt recomandate in cazul dintilor frontali, unde forta masticatorie nu este atat de puternica.
  • De asemenea, transparenta promisa de acest tip de coroana nu este la fel de estetica, nefiind recomandata in cazul dintilor care s-au ingalbenit.

Caracteristicile coroanelor dentare din ceramica :

 Coroanele dentare din ceramica sau portelan sunt preferate datorita pretului accesibil si esteticii promise, aspectul fiind asemanator danturii naturale. Acestea au capacitatea de a imita dintii naturali pana la cele mai mici detalii, inclusiv din punct de vedere al transparentei si stralucirii acestora. Functiile promise fac ca aceste coroane sa fie perfecte pentru dantura frontala, reusind sa corecteze si forma sau pozitionarea acesteia.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil