VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat dentar mobil

Tratamente Ortodontice Rapide Fara Durere la 3D Dental

Popularitatea aparatelor dentare a crescut simtitor in ultimii ani, iar mare parte a acestui fapt se datoreaza evolutiei tehnologice in acest domeniu si noilor optiuni propuse de specialisti, astfel ca pacientii au la dispozitie numeroase variante din care sa aleaga.

Asadar, in ziua de azi este posibila infrumusetarea zambetului intr-un timp mult mai scurt, dar si intr-un mod mult mai discret, iar o varianta foarte populara este optarea pentru un aparat dentar mobil.

Cand se foloseste?     

In schimb, aceasta varianta nu este potrivita pentru toata lumea, ci reprezinta o solutie doar in cazurile mai putin complicate, cand trebuie corectate niste defecte minore. Unul dintre cele mai atragatoare aspecte ale aparatelor dentare mobile este faptul ca se pot inlatura pe durata meselor pentru mai mult confort.

Avantaje

In primul rand dintii sunt mult mai usor de igienizat, se poate folosi ata dentara in cele mai bune conditii, astfel incat nu exista riscul de formare a tartrului sau de dezvoltare a cariilor pe durata tratamentului. In plus, se exclude si riscul ca gingiile sa se inflameze, sa sangereze sau sa fie mai sensibile.

Durata tratamentului

Aceasta variaza de la un pacient la altul, in functie de situatia sa. De multe ori tratamentul poate sa dureze mai putin decat in cazul celui cu un aparat dentar fix, insa pe de alta parte poate sa dureze si mai mult sau cele doua tipuri pot fi folosite unul dupa altul pentru a finaliza procesul. In alte situatii, la final poate fi nevoie de purtarea unui aparat de contentie pentru mentinerea rezultatelor obtinute.

Rezultate                                         

Experienta initiala poate fi una neplacuta, insa nu dureaza mai mult de cateva zile pana cand pacientii sa se obisnuiasca cu aparatul dentar, iar disconfortul sa nu mai reprezinte o problema. De asemenea, este importanta respectarea programarilor si adoptarea unei igiene orale corespunzatoare, astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Pret aparat dentar la clinica stomatologica 3D Dental

Aparat ortodontic fix cu bracketi metalici

600 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi ceramic

750 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi de safir

1000 Euro

Aparat ortodontic invizibilincognito, invisalign

2250 Euro

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil