VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat dentar invizibil

Tratamente Ortodontice Rapide Fara Durere la 3D Dental

Orice persoana isi doreste un zambet grozav, insa multe au nevoie de putin ajutor pentru a ajunge acolo, iar cea mai buna solutie in acest sens este optarea pentru un aparat dentar. In plus, cei preocupati de infatisarea lor, pot oricand sa aleaga unul invizibil, care se confectioneaza pe baza unui mulaj preluat de la fiecare pacient in parte, astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune.

In schimb, un aparat dentar invizibil este cel mai potrivit pentru adolescenti sau adulti si nu pentru copii sau batrani, deoarece este mai dificila indreptarea dintilor acestora, in special la copii, care se afla intr-o continua dezvoltare.

Numele provine de la faptul ca bracketii sunt atasati pe partea interioara a dintilor, astfel incat acestia nu sunt vizibili.

De regula, aceste dispozitive sunt folosite in cazul pacientilor care prezinta probleme moderate cu privire la alinierea, spatiere sau inghesuirea dintilor, in timp ce pentru situatiile mai complexe sunt recomandate alte tratamente, mult mai eficiente.

Cum functioneaza?

In primul rand este nevoie de pregatirea unui plan foarte detaliat de catre specialistii din cadrul clinicii 3D Dental, astfel incat dintii sa migreze catre pozitia dorita in cel mai scurt timp.

In cazul aparatului dentar invizibil este nevoie de cateva ajustari ale dispozitivului pe durata tratamentului, insa mult mai putine decat cele impuse de alte tipuri de aparate ortodontice. De asemenea, tratamentul se intinde pe o perioada de pana la 2 ani pentru cazurile mai complicate, in timp ce modificarile minore pot fi efectuate chiar si in mai putin de 12 luni.

Ingrijire                                                                                                      

In schimb, igiena orala joaca un rol important pe toata durata tratamentului, astfel ca trebuie intretinuti si dintii, dar si dispozitivul, deorece problemele prezentate de acesta sunt de multe ori foarte dificil, dar si costisitor de remediat. Asadar nu trebuie omis periajul zilnic, folosirea atei dentare si a apei de gura.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Pret aparat dentar la clinica stomatologica 3D Dental

Aparat ortodontic fix cu bracketi metalici

600 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi ceramic

750 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi de safir

1000 Euro

Aparat ortodontic invizibilincognito, invisalign

2250 Euro

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil