VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat dentar incognito

Tratamente Ortodontice Rapide Fara Durere la 3D Dental

Aparatul dentar Incognito reprezinta o varianta potrivita pentru pacienti de toate varstele datorita faptului ca bracketii se amplaseaza pe partea din spate a dintilor, astfel ca nimeni nu va sti de existenta acestui mic secret. Dispozitivul este confectionat special pentru fiecare pacient in parte, in functie de problemele sale, astfel incat acesta sa fie cat mai eficient, iar durata tratamentului cat mai scurta, folosindu-se cele mai noi tehnologii ale domeniului.

La fel cum fiecare persoana este diferita, asa este si aparatul dentar Incognito, astfel ca nu exista doua dispozitive la fel, iar bracketii amplasati pe partea interioara  dintilor sunt practic invizibili. Acestia se creeaza cu ajutorul celor mai noi tehnologii si se adapteaza pentru toate problemele prezentate de catre pacienti, miscarea dintilor fiind foarte eficienta.

Cine poate purta?

Acest tip de dispozitiv ortodontic a fost folosit cu succes de catre femei si barbati cu varste incepand de la 13 si pana la mai mult de 60 de ani, asa ca aproape oricine poate urma un astfel de tratament. In schimb, este nevoie de o sedinta preliminara pentru ca specialistii din cadrul clinicii noastre sa se asigure ca pacientii pot urma cu succes acest tip de tratament, iar problema prezentata nu este una foarte complexa. De asemenea, aparatul dentar este ideal pentru cei care nu vor sa se confrunte cu probleme de natura estetica pe partea frontala a dintilor, de muzicieni care canta la diferite instrumente sau persoane ce practica diferite sporturi si nu numai.

Avantaje       

Aparatul dentar Incognito aduce cateva avantaje importante pe langa cele mentionate deja, precum un disconfort si probleme de vorbire minime, fiind necesare putine ajustari de-a lungul tratamentului, ceea ce se traduce prin mai mult confort si mai putine vizite la medic.

De asemenea, aspectul este cel mai mare avantaj, insa si durata tratamentului este mai redusa, datorita faptului ca bracketii sunt foarte eficienti.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Avantajele unui aparat dentar Incognito :

 • Incognito este foarte prietenos, astfel incat pacientii se pot bucura de un confort sporit prin intermediul designului modern
 • Fiecare aparat dentar Incognito este personalizat in totalitate pentru fiecare pacient
 • Este imposibil de sesizat de catre persoanele din jur
 • Primele efecte pozitive ale dispozitivului pot fi observate la cateva saptamani de la aplicare
 • Are capacitatea de a ameliora orice pozitie defectuoasa a danturii
 • Poate fi utilizat de oricine, atat copii (care au implinit varsta de 12 ani), cat si adulti
 • Este exclus riscul de demineralizare a danturii

Tehnica linguala reprezinta un tratament ortodontic ce presupune ca fixarea dispozitivului se face pe partea interioara a danturii, fiind astfel invizibil pentru cei din jur. Exista mai multe tipuri de aparate linguale, insa cel Incognito este recunoscut pentru eficienta sa, care poate trata orice pozitie defectuoasa, atat in cazul copiilor cat si al adultilor, fiind mult mai potrivit decat un dispozitiv traditional.

Pe langa faptul ca nu produce niciun disconfort, Incognito, dupa cum ii spune si numele, este invizibil, dar si foarte eficient, iar rezultatele apar intr-o perioada mai scurta de timp decat in alte cazuri.

Bracketii sunt confectionati din aliaje de aur, astfel ca nu produc alergii, iar intregul dispozitiv este personalizat astfel incat sa se potriveasca pana la cel mai mic detaliu in functie de fiecare pacient in parte. Tehnologia Incognito promite cele mai bune rezultate, si in plus ajuta la prevenirea cariilor sau altor afectiuni ale cavitatii.

Tratamentul variaza intre unul si doi ani, in functie de fiecare caz, iar in tot acest timp pacientii se bucura de un confort sporit.

Aparatul dentar lingual este aplicat pe suprafata interioara a danturii, fiind cu alte cuvinte invizbil. Bracketii sunt realizati de cele mai multe ori din metal, deoarece nu este nevoie de alte materiale mai estetice precum ceramica pentru ca oricum acestea nu se vad. Insa, la fel ca orice alt tip de tratament, si Incognito are propriile dezavantaje. Iata care sunt acestea:

Dezavantaje :         

 • Datorita faptului ca Incognito este realizat din aliaje de aur, confectionarea dispozitivului presupune si o tehnologie complicata, iar aceste aspecte sunt resimtite in pret
 • Anumiti pacienti au semnalat faptul ca acest aparat dentar poate fi deranjant in momentul vorbirii deoarece interactioneaza direct cu limba
 • Daca un bracket este deteriorat din diferite motive, reconditionarea acestuia implica costuri ridicate
 • In anumite cazuri poate produce leziuni ale limbii
 • Exista situatii in care durata tratamentului este mai lunga decat atunci cand se opteaza pentru un dispozitiv ortodontic obisnuit, aplicat pe partea frontala a danturii

Pret aparat dentar la clinica stomatologica 3D Dental

Aparat ortodontic fix cu bracketi metalici

600 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi ceramic

750 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi de safir

1000 Euro

Aparat ortodontic invizibilincognito, invisalign

2250 Euro

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

  BarbatFemeieCopil