VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Aparat dentar damon

Tratamente Ortodontice Rapide Fara Durere la 3D Dental

Infatisarea poate sa faca o diferenta majora in increderea pe care o avem in cursul unei zile, iar un zambet sanatos, cu siguranta, va fi unul dintre primele lucruri pe care cei din jur il vor observa.

Pacientii care se confrunta cu dinti aliniati necorespunzator sau prezinta diferite probleme de aceasta natura pot lua cateva masuri prin care imbunatateasca acest aspect. Tratamentele ortodontice sunt tot mai comune in ultimii ani datorita faptului ca oamenii au constientizat importanta acestora, iar unul dintre cele mai cautate este aparatul dentar Damon.

Acest tip de dispozitiv ortodontic se deosebeste de celelalte prin bracketii sau autoligaturanti, care, insa, se ataseaza tot pe partea frontala a dintilor. In schimb, decat sa fie necesare sedinte periodice la ortodont pentru ajustarea aparatului, pacientii care apeleaza la Damon se bucura de mai mult confort, deoarece bracketii se ajusteaza singuri, iar rezultatele sunt obtinute intr-un timp mai scurt.

Avantaje                                    

Printre principalele avantaje aduse de acest sistem se numara estetica, deoarece dispozitivul este unul care multumeste chiar si pe cele mai pretentioase persoane, preocupate de aspectul lor. De asemenea, conform statisticilor, durata tratamentului se reduce, in medie, cu circa 7 luni decat in cazul altor tipuri de aparate ortodontice.

Nici nu mai exista stresul de a merge luna de luna la medic pentru ca aparatul sa fie ajustat, dar pacientii se bucura si de mai mult confort, lucru datorat bracketilor care protejeaza mai bine dintii printr-o frictiune mai redusa.

Nu in ultimul rand, nici placa bacteriana nu se acumuleaza la fel ca in alte cazuri, iar printr-o igiena orala riguroasa, dintii se vor pastra in cele mai bune conditii.

Aparatul dentar Damon este recomandat chiar si pentru cazurile mai complexe, in care pacientii se confrunta cu aglomerari dentare, astfel ca tratamentul este unul foarte eficient si poate fi urmat in cadrul clinicii 3D Dental.

Tratamente Ortodontice Realizate la 3D Dental

Numele acestui dispozitiv ortodontic (Damon) vine de la numele doctorului care a inventat acest sistem special care promite numeroase beneficii. c. Fata de bracketii obisnuiti, in cazul carora arcul se fixeaza cu ajutorul ligaturii elastice sau metalice, la aparatul dentar Damon nu se pune problema de asa ceva. Bracketii sunt alcatuiti din doua bucati, prima dintre ele fixa si cea de a doua mobila.

Aparatul dentar Damon presupune un aparat special care pune in aplicare posibilitatea ca anumite forte sa exercite presiune impreuna cu ajutorul muschilor limbii si buzelor. Datorita acestor forte, nu se pune problema de disconfort, iar pacientii se pot bucura de eficienta maxima in cele mai bune conditii.

Astfel, bracketurile autoligaturante reprezinta o revolutie in domeniul stomatologiei, fiind o optiune serioasa de luat in calcul de catre cei care prezinta alinieri necorespunzatoare ale dintilor.

Conform studiilor, ligaturile realizate din elastic pierd din proprietati chiar la scurt timp dupa aplicare, astfel ca muschii nu se misca corespunzator.

De asemenea, acestea favorizeaza stocarea resturilor alimentare, situatie care duce la formarea placii bacteriene si depunerea de tartru, si ulterior la aparitia cariilor. Din acest motiv, ligaturile prezentate de aparatul dentar Damon sunt potrivite pentru pacienti de toate varstele, de la copii la adulti.

Aparat dentar Damon  – Avantaje :

  • La finalul tratamentului, pacientii se declara mult mai multumiti de Damon decat in cazul altor dispozitive ortodontice
  • Durata tratamentului este mai scazuta spre deosebire de aparatele dentare obisnuite
  • Intretinerea aparatului dentar Damon este usor de realizat si implica mai putine vizite la stomatolog pentru ajustari
  • Pacientii nu se plang de disconfort atunci cand opteaza pentru un aparat dentar Damon

Fata de bracketii traditionali in cazul carora arcul este fixat in interior de catre o ligatura fie elastica, fie de sarma, atunci cand vine vorba de Damon situatia este diferita. Bracketii sunt alcatuiti din doua elemente, una fixa si cealalta mobila, fapt care confera mai multe avantaje pacientilor. Iata cele mai importante avantaje ale aparatului dentar Damon.

  • Datorita faptului ca arcul se misca cu usurinta in interiorul bracketurilor, forta exercitata este mai scazuta, la fel si disconfortul resimtit de pacient
  • Aparatul dentar Damon exercita presiunea scazuta, dar exacta, astfel incat tratamentul sa fie cat mai eficient
  • Dispozitivul ortodontic Damon este mai usor de intretinut, astfel ca numarul controalelor efectuate de medic este mai scazut

Pret aparat dentar la clinica stomatologica 3D Dental

Aparat ortodontic fix cu bracketi metalici

600 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi ceramic

750 Euro

Aparat ortodontic fix cu bracketi de safir

1000 Euro

Aparat ortodontic invizibilincognito, invisalign

2250 Euro

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil