VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Anestezie stomatologica

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Existe numeroase tratamente ale stomatologiei care sa implice necesitatatea amortirii unei parti a cavitatii orale, prin injectarea unei substante speciale in obraz sau in gingii. Lidocaina este cel mai comun anestezic folosit de catre medici, insa exista si multe altele, unele care rezista mai mult timp sau amortesc o portiune mai mare.

Astfel, orice tratament este mult mai confortabil pentru pacienti, dar si medicii pot lucra in cele mai bune conditii, fie ca este nevoie de tratarea unor afectiuni gingivale sau de eliminarea unor carii. In plus, cei cu dintii mai sensibili pot avea nevoie de anestezie chiar si la operatiuni mai simple precum detartrajul.

Procedura

In cazul in care este nevoie de un tratament care impune necesitatea anesteziei, dentistul va usca portiunea unde trebuie sa se faca injectia, iar apoi va amorti zona cu un gel sau un spray special, astfel incat acestia sa nu simta nimic.

Efectul poate sa dureze si pana la cateva ore, astfel ca vorbirea si masticatia pot fi afectate, insa este important ca pacientii sa fie atenti sa nu muste deoarece se pot rani in regiunea respectiva, fara a-si da seama.

Efectele secundare sunt foarte rar intalnite, iar specialistii din cadrul clinicii 3D Dental folosesc cele mai moderne si eficiente aparate si substante, astfel incat pacientii sa aiba parte de cele mai bune conditii, iar experienta medicilor face diferenta.

Efectele secundare sunt rare

Un risc este reprezentat de hematoame, insa acestea nu sunt periculoase si se formeaza atunci cand in timpul injectiei se atinge un vas de sange.

De asemenea, mai exista posibilitatea ca efectul anesteziei sa se raspandeasca in afara ariei dorite, dar dupa cateva ore totul va reveni la normal.

Insa poate ca cel mai periculos risc este ca acul folosit la injectie, cu toate ca este de dimensiuni reduse, poate sa atinga un nerv, caz in care efectul de amortire sa se faca simtit cateva saptamani sau chiar luni, iar nervul se vindeca pe cont propriu de-a lungul timpului.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil