VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Urgente Stomatologice

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Nicio urgenta stomatologica nu trebuie ignorata intrucat poate aduce prejudicii serioase la nivelul cavitatii orale si poate creste riscul unor probleme iremediabile, motiv pentru care trebuie luate masuri in cel mai scurt timp. In majoritatea cazurilor dentistii vor urma procedurile necesare pentru a stopa durerea, insa mai apoi va fi nevoie de alte tratamente pentru indepartarea cauzei.

Durerile dentare

In astfel de situatii, pana ca pacientii sa ajunga pe scaunul stomatologului, trebuie sa clateasca gura cu simt de raspundere, sa foloseasca ata dentara pentru a inlatura resturile alimentare, iar in cazul in care gingiile se inflameaza, pot fi aplicate comprese reci pe obraz.

Dinti fracturati     

De cele mai multe ori accidentele nu pot fi prevenite, insa atunci cand apar, pacientii trebuie sa fie pregatiti sa adune resturile dintilor in cazul in care exista, iar pentru a stopa sangerarea se poate aplica o compresa pret de cateva minute direct pe rana si inca una la nivelul obrazului, pe aceasta cale fiind stopata si accentuarea durerii.

Pierderi dentare

Dintii pot fi pierduti din diferite motive, insa cele mai periculoase situatii sunt cele accidentale, situatie in care, din nou, pacientii trebuie sa adune dintele sau dintii si sa clateasca gura cu apa rece pentru curatarea radacinii. In plus, daca exista posibilitatea, dintii pot fi pusi la loc, insa este esential sa se respecte orientarea lor, iar in cazul in care nu se poate, atunci dintii se pot pastra intr-un recipient cu lapte, de preferat, sau apa.

Intotdeauna trebuie sa se ajunga la dentist in cel mai scurt timp cu putinta si pentru a avea sanse mai mari ca dintii sa poata fi reatasati, nu trebuie sa treaca mai mult de o ora de la accident. Pentru ameliorarea durerii in tot acest timp, compresele cu apa pot face minuni.

Obiectele blocate intre dinti

Se intampla des, in special in randul copiilor, ca acestia sa se confrunte cu problema unor obiecte blocate intre dinti, iar prima masura care trebuie luata este incercarea indepartarii acestora cu ajutorul atei dentare si intotdeauna trebuie evitate obiecte ascutite ce pot fi periculoase.

Daca solutia nu are succes, atunci nu ramane decat sa se ajunga in cel mai scurt timp la dentist.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai comune urgente stomatologice si in fiecare caz este nevoie de prezentarea in cel mai scurt timp la specialist pentru a fi luate masurile adecvate.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil