VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Stomatologie in Rate

Pentru a veni in ajutorul tau 3D Dental a introdus diferite modalitati de plata accesibile, pentru a putea achita contravaloarea serviciilor stomatologice in rate fara dobanda!

 

Alpha Card 12 rate fara dobanda

3D Dental ofera pacientilor solutii financiare de plata in 12 rate egale fara dobanda (salariu minim net 1500 de lei) , fara avans , fara a va deplasa la banca, tratamentul incepe imediat, dupa numai 5 minute de la completarea formularului . 3D Dental  va ofera posibilitatea de a platii servicile stomatologice in 24/36 rate egale cu o dobanda de 12%.

Pentru a beneficia de aceasta solutie financiara, trebuie sa va prezentati la 3D Dental cu buletinul si sa completati un formular, apoi veti incepe tratamentul.

Pentru persoanele care au venitul net lunar mai mic de 1500 de lei se acorda servicii de plata in 12 rate egale cu dobanda de 8.95%. Creditul poate fi extins pe o perioada de maxim 5 ani.

 

Criterii de Eligibilitate:

  • Cetatenia romana
  • Varsta : 18-64 ani
  • Vechime : minim 1 an in campul muncii si minim 3 luni vechime la ultimul angajator

VIZIUNE

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Am fost cei dintai in utilizarea laserului chirurgical in stomatologie, oferindu-le pacientilor nostri cunostintele si daruirea medicilor cu expertiza profesionala in diverse domenii: endodontie, implantologie, protetica si estetica dentara, ortodontie si pedodontie, parodontologie, chirurgie buco-dentara.

PROFESIONALISM

Profesionalismul este principiul dupa care ne ghidam zi de zi, oferind servicii de inalta calitate.

In cabinetul nostru stomatologic, medicul va evalua starea sanatatii dumneavoastra, apoi veti discuta impreuna despre diferite variantele de tratament. Scopul nostru este sa asiguram tratamente stomatologice de calitate care sa garanteze pe termen lung mentinerea starii dumneavoastra de sanatate dentara.

EXPERIENTA

Experienta dobandita in cei 17 ani de activitate este dovada ca ramanem partenerii dumneavoastra fideli pentru sanatate si confort.

La cabinetul nostru veti gasi o echipa de profesionisti care aduna o experienta vasta in domeniu, pregatiti in orice moment sa iti ofere solutii de calitate superioara pentru orice problema stomatologica. Iti oferim servicii complete, echipamente si tehnologii moderne, toate la preturi convenabile.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia nr. 7, bl. 16

BarbatFemeieCopil