VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Membrane PRF

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

In ultimii ani industria stomatologica a fost revolutionata din mai multe puncte de vedere, iar astazi pacientii au la dispozitie tratamente mult mai eficiente, mai precise, mai rapide si care sa implice un grad cat mai scazut de disconfort.

Astfel, una dintre aceste proceduri este disponibila si in cadrul cabinetului 3D Dental si se bazeaza pe recuperarea rapida cu ajutorul propriului organism.

Membranele PRF sunt utilizate pentru a usura cu mult proceduri chirurgicale mai sensibile precum implanturi dentare, aditii de os, sinus lifting sau tratarea parodontozei.

Mai putine riscuri

Asadar, in cazul implanturilor dentare, pacientii se confrunta cu riscuri mai scazute ca implantul sa nu fie bine asimilat de catre organism, insa si procesul de vindecare de cateva luni se reduce semnificativ. De asemenea, pentru interventiile de sinus lifting, unde totul este foarte sensibil, membranele PRF ajuta la cresterea rezistentei si densitatii grefei osoase, astfel incat sa fie, din nou, excluse multe posibile probleme.

O vindecare mai rapida

Aceasta tehnologie moderna se bazeaza pe regenerarea tesuturilor moi din cadrul organismului printr-o procedura ce presupune un sistem foarte simplu, dar eficient: se recolteaza cantitatea de sange necesara, sange care este bogat in trombocite, urmand ca acesta sa fie supus mai multor teste si analize si imbunatatindu-se, urmand ca mai apoi sa fie reutilizat de catre pacienti, dupa ce au fost preluate materialele genetice benefice.

Cantitatea acestor substante difera de la un pacient la altul, dar imediat ce reintra in sistem se dezvolta si se vor prezenta sub forma unor tesuturi care au rolul de a vindeca mult mai rapid zonele afectate in urma unor interventii de natura chirurgicala.

Cu alte cuvinte, pacientii care au fost supusi unor tratamente mai complexe si mai sensibile, nu vor fi nevoiti sa astepte chiar si mai mult de jumatate de an pentru a se vindeca complet, ci vor putea reveni la serviciu chiar in doar cateva zile.

In schimb, este recomandat ca acestia sa se odihneasca, iar mai departe sa respecte toate indicatiile oferite de specialistii din cadrul clinicii noastre.

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

 Ce sunt membranele PRF?

Acestea presupun o modalitate moderna de a obtine membrane specifice vindecarii, fiind esentiale tuturor pacientilor care au fost supusi unor interventii chirurgicale la nivelul cavitatii orale. Cu toate ca interventiile au un rol benefic, organismul nostru le percepe ca si cum ar fi niste traume, din acest motiv perioada de vindecare este una destul de lunga in celelalte cazuri.

PRF presupune o tehnologie care se bazeaza pe faptul ca este posibila activarea plachetelor sangvine ce apartin pacientilor, pentru ca tesuturile sa fie stimulate, regenerate, si in cele din urma vindecate, totul intr-un timp mai scurt. Cu alte cuvinte PRF permite pacientilor sa depaseasca traumele mult mai repede, totul cu ajutorul propriului organism. Marele avantaj al membranelor PRF este ca nu implica niciun risc, astfel ca pacientii nu se expun efectelor secundare.

Cum se obtin membranele PRF?

Aceasta tehnologie face referire la plasma sanguina imbogatita, care se regaseste in cantitati concentrate in trombocite, astfel ca sunt continute mai multe elemente care stimuleaza cresterea si regenerarea tesuturilor moi. Avantajul propus este reprezentat de faptul ca aceste membrane sunt obtinute din sangele pacientului, care se recolteaza inaintea interventiei la care urmeaza a fi supus. Asadar, din sangele recoltat in eprubete se vor pastra doar substantele care favorizeaza vindecarea, ce ulterior vor fi introduse inapoi in organism.

Concentratul se transforma in membrane, iar zona in care s-a intervenit va fi hidratata cu ajutorul acestora. Astfel, prima faza a vindecarii poate avea loc chiar si dupa cateva zile, fara a mai fi nevoie de cateva saptamani sau luni.

Avantajele membranelor PRF

Datorita faptului ca se stimuleaza dezvoltarea de noi vase sanguine, se obtin numeroase substante nutritionale care contribuie la rezultatele pozitive. Avantajul acestui tip de tratament este ca poate fi utilizat in concordanta cu grefele osoase, situatie care favorizeaza regenerarea osului, ce va fi pregatit intr-un timp mult mai scurt pentru implant dentar.

Un alt mare avantaj este reprezentat de faptul ca se foloseste doar material ce provine de la pacient, care nu are cum sa nu fie biocompatibil, fiind bine asimilat de catre organism in toate situatiile, nefiind necesare nicio alta substanta.

In cadrul clinicii noastre sunt folosite membranele PRF in cadrul a mai multe proceduri printre care si sinus lifting sau aditie osoasa, pentru ca traumele aduse sa nu isi faca simtite efectul, urmand ca perioada de vindecare sa fie una scurta. De asemenea, aceste membrane pot fi de folos si pentru ca osul existent sa fie pastrat in cele mai bune conditii,  situatie esentiala in cazul celor care au suferit din cauza unor afectiuni de tip parodontal.

Contact

0728 628 600

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

BarbatFemeieCopil