VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Infectii dentare

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Numeroase persoane se confrunta cu infectii dentare si exista diferite cauze si simptome ale acestora, printre care si abcesul, care apare daca nu sunt luate masurile adecvate.

Printre semnele pe care le vor observa pacientii se numara durerea de dinti severa, persistenta, care pare ca radiaza in zona maxilarului, a gatului sau a urechii, sensibilitatea la cald si rece sau in momentul masticatiei, febra, inflamatii ale fetei, respiratie urat mirositoare sau un gust neplacut in gura.

Cand trebuie sa mergem la dentist?

Infectiile dentare pot cauza diferite probleme, motiv pentru care ar trebui sa se mearga la un control in cel mai scurt timp posibil dupa ce au fost constatate simptomele. De asemenea, in functie de simptome, poate fi identificata sursa infectiei, astfel incat sa fie luat cel mai eficient tratament, inainte de agravarea situatiei.

Cauze                                     

Infectiile dentare apar, de cele mai multe ori, din cauza igienii orale precare, ce a permis stocarea bacteriilor pe suprafata dintilor si gingiilor. Asadar, acestea pot actiona nestingherite favorizand dezvoltarea cariilor si a multor alte probleme, care daca nu sunt tratate pot duce la slabirea structurii de sustinere a dintilor si la pierderea acestora.

Factori de risc       

Evitarea igienii orale este un factor de risc important, motiv pentru care oricine ar trebui sa perieze dintii de doua ori pe zi, sa foloseasca ata dentara si sa mearga la controale la fiecare sase luni. De asemenea, o dieta bogata in zaharuri poate atrage probleme pentru cavitatea orala, astfel ca este esentiala limitarea consumului de mancaruri, dulciuri si bauturi pline de zahar.

Complicatii

Problemele precum infectiile dentare nu se vor trata de la sine si este important sa fie luate cele mai bune masuri. In plus, persoanele care au sistemul imunitar slabit sunt mai vulnerabile in fata infectiilor care se pot extinde mai usor catre restul cavitatii orale sau chiar catre alte organe.

Tratamente Endodontice Realizate la 3D Dental

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

    BarbatFemeieCopil