VIZIUNE EXPERIENTA PROFESIONALISM

In fiecare zi ne bucuram de cele trei avantaje care descriu activitatea noastra. Viziunea, bazata pe deschidere si inovare, ne ajuta sa oferim cele mai bune solutii pentru sanatatea dumneavoastra dentara.

Programeaza-te la o consultatie si profita de cele mai noi tehnologii!

Tratamente Laser

Clinica noastra dispune de ultimele tehnologii din domeniul stomatologic si ofera solutii de tratament cu ajutorul laserului (fara durere).

Inhalosedare

Actioneaza foarte rapid, stresul este combatut fiind inlocuit de o stare de relaxare. In plus, nivelul sedarii este controlat, dupa trecerea efectului pacientul nu va fi afectat de starea indusa.

Abces dentar

Tratamente Laser Fara Durere la 3D Dental

Exista mai multe motive pentru care pot aparea infectii la nivelul cavitatii orale, iar acestea se pot manifesta in diferite moduri, motiv pentru care este necesara identificarea corecta si tratarea lor. Una dintre manifestari este formarea unui abces dentar, care duce la dureri severe la nivelul dintilor si mult disconfort, astfel ca trebuie sa fie tratat in cel mai scurt timp.

Abcesul se formeaza uneori chiar si la doua zile de la dezvoltarea infectiei, insa exista si situatii in care durerea sa nu fie prezenta, motiv pentru care multe persoane amana tratarea lor, dar este important sa nu fie ignorate simptomele.

Infectia se poate extinde si afecta structura de sustinere a dintilor, caz in care acestia pot fi pierduti, fie, in cazuri mai rare, se poate extinde catre alte organe ale corpului cauzand probleme serioase.

Ce trebuie facut?

Pana la vizita la stomatolog exista cateva modalitati prin care simptomele sa fie tinute in frau, iar o solutie poate fi clatirea gurii cu apa calduta si sare de cateva ore pe zi. Astfel, se amelioreaza durerea, sensibilitatea sau inflamatiile.

Cum se trateaza?

De cele mai multe ori abcesul dentar este inlaturat cu usurinta si nici nu este necesara o perioada lunga pentru vindecare.

Asadar, zona este curatata cu simt de raspundere, se elimina puroiul, urmand ca infectia sa fie tratata. De asemenea, este important sa se stabileasca sursa infectiei si locul in care aceasta este amplasata.

Uneori, pentru ca tratamentul sa fie complet este nevoie si de o curatare a canalelor, pentru ca mai apoi acestea sa fie obturate pentru a fi prevenite alte infectii.

Pot fi prescrise diferite antibiotice si medicamente pentru combaterea infectiei dar si pentru a grabi procesul de vindecare, iar pacientii care se confrunta cu astfel de probleme pot apela la specialistii din cadrul clinicii 3D Dental pentru a urma un tratament eficient.

Tratamente Endodontice Realizate la 3D Dental

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Pta. Alba Iulia

Tur Virtual Clinica 3D Dental Bucuresti - Bulevardul Tineretului

Contact

0728 628 600

office@3d-dental.ro

Piata Alba Iulia, Nr. 7, Bl. 16

Bulevardul Tineretului nr. 47

BarbatFemeieCopil